Книжка тижня

Книга тижня – 20% на «Багато веселих історій» (автор та ілюстратор Віталій Кириченко)

"І тепер багато що з того, що здається неможливим, я можу зробити тільки задля того, щоб спростувати твердження, що це неможливо!" (Віталій Кириченко)

З 15.04.19 по 21.04.2019 маєте можливість придбати книжку, яка підійме настрій і дітям, і їх батькам за спеціальною ціною (звичайна ціна 200грн, акційна - 160грн.)!

Збірка "Багато веселих історій" — реальна хроніка подій із життя лише одного-єдиного хлопчика, який ні на мить не давав занудьгувати цілій купі людей — ні мамі, ні татові, ні бабусі, ні дідусеві, ні сусідам, ні друзям, ні вихователькам дитсадка, ні випадковим перехожим... А потім хлопчик виріс, написав і намалював цю чудову веселу книжку і тепер не дає занудьгувати жодному з читачів!

«Давненько не читала нічого такого ж теплого і зворушливого!» (Г. Кравець)

«Не знаєте, яку сучасну книгу придбати? Чи, що подарувати похреснику/плимінник/онуку...? 
Ця книга саме для вас!!! З донькою за тиждень прочитали всі цікавезні історії, і ще довго згадували, сміялись і співчували. Будемо читати і перечитувати і радити всім знайомим! 
Дякуємо автору за посмішку і спогади.» (Анастасія)

«У цих історіях мене вразило трепетне ставлення автора до сімейних стосунків (батьки терпеливо і з розумінням ставилися до шкідливої допитливості їхнього сина) й особливо – до дитинства: «Дорослі (всі без винятку) часто згадують своє дитинство і шкодують, що воно таке швидкоплинне і безповоротне. Звідки ж це прагнення – обкремсати іншим цей чудовий час, позбавити своїх дітей того потаємного, того дитячого та безтурботного, що проносить людина як найбільший дар через усе своє життя?». Мабуть, ці слова можуть бути пам’ яткою всім батькам. 
Слід відзначити, що ця книга – для читачів будь-якого віку: дорослі зможуть згадати солодкі пригоди їхнього дитинства, а діти – прожити разом із головним героєм усі його капості.» (Світлана)


Логин:
Пароль:
Регистрация
Забыли свой пароль?
Войти как пользователь:
Войти как пользователь
Вы можете войти на сайт, если вы зарегистрированы на одном из этих сервисов:
Регистрация
Логин (мин. 3 символа):*
Пароль (мин. 6 символов):*
Подтверждение пароля:*
Адрес e-mail:*
Имя:
Фамилия:
Защита от автоматической регистрации
CAPTCHA
Введите слово на картинке *:

Пароль должен быть не менее 8 символов длиной, содержать латинские символы верхнего регистра (A-Z), содержать латинские символы нижнего регистра (a-z), содержать цифры (0-9).

* - обязательные поля

Авторизация