Передпродаж розпочато

Boys book 3.jpg

25.08 по 07.09.2020

Маєте можливість придбати на сайті видавництва «Час майстрів» світовий бестселер «Boys’ Book. Підручник відважного мандрівника» (автор: М. Лекрьо, С. Ґалле, К. Ру де Люз, художник: Ж. Мілле, мова – українська) за спеціальною ціною!

240 грн

“Boys’ Book. Підручник відважного мандрівника» це:

-Більше 40 тематичних розділів про те, як зробити переносний холодильник, змайструвати власноруч рюкзак, намет і вудку, побудувати водяний млин, навчитися відрізняти вужа від гадюки, розрізняти комах, читати мапу, в’язати морські вузли, розшифровувати таємні послання, створювати ігри своїми руками…

-Стильний та яскравий дизайн. Книжка має вигляд вишуканого записника і "замикається" на гумову стрічку. Інноваційна палітурка з цупкого картону має приховану пружину та закруглені ріжки. Така форма відразу закохує у себе, книжку хочеться гортати, брати у похід, застосовувати на практиці поради разом із друзями. У кінці книжки аркуші для нотаток.

-Безліч актуальних, корисних, захоплюючих порад та ідей.

-Відгуки матусь-експертів:

«Надзвичайно цікава та захоплююча книга! Мій син 8 років просто в захваті! Особливо цікаве шифрування! Багато нової легкодоступної інформації. Для хлопців буде чудовим подарунком!» (Оксана)


«Підручник відважного мандрівника. Це саме те що нам потрібно! Книга повністю захопила сина! В перший вечір ми сім’єю робили компас, шифрувальний диск, вчилися в'язати тюрбан і навіть створили настільну гру. На вихідних син з татом майстрували лук ( ми з дочкою були щасливі за ними спостерігати). Тепер син розуміє основи: велобезпеки, спорядження до походу, першої допомоги. А ще навчився читати мапу, намагається сам визначати погоду і має величезне бажання спостерігати за зорями. Легкий, цікавий текст і сучасні, прикольні малюнки прокинули в ньому цікавість. Це неймовірна книга для хлопчика 7 років, вона належить до тих які потрібно мати вдома і перечитувати знову і знову!» (Марина)


"Прекрасна робота талановитих авторок - Мішель Лекрьо, Селії Галле та Клеманс Ру де Люз - вкотре дає нашим дітям (і нам!) шлях до натхнення і насолоди від читання/експериментування/фантазування.
А ще - базові знання, які я вважаю, потрібні для загального розвитку та часто і дотримання правил безпеки кожній людині. Крім того, книга не є "роздутою" чи "пустословою" - кожна тема розкрита лаконічно, чітко, зрозуміло, адекватно до вказаного віку дитини, виважено." (Лілія)

p.s.орієнтовна дата відправлення книжки — після 05 вересня!



Логин:
Пароль:
Регистрация
Забыли свой пароль?
Войти как пользователь:
Войти как пользователь
Вы можете войти на сайт, если вы зарегистрированы на одном из этих сервисов:
Регистрация
Логин (мин. 3 символа):*
Пароль (мин. 6 символов):*
Подтверждение пароля:*
Адрес e-mail:*
Имя:
Фамилия:
Защита от автоматической регистрации
CAPTCHA
Введите слово на картинке *:

Пароль должен быть не менее 8 символов длиной, содержать латинские символы верхнего регистра (A-Z), содержать латинские символы нижнего регистра (a-z), содержать цифры (0-9).

* - обязательные поля

Авторизация