Передпродаж розпочато!

передпродаж.jpg


З 19.11.2020 по 09.12.2020 придбай квест-карту зимових свят за спеціальною святковою ціною!

Десь у Північному Льодовитому океані дрейфує величезна крижина, на якій розташована штаб-квартира таємної організації «Santa Corp» («Санта Корп»). До неї входять святий Миколай, Дід Мороз, Санта-Клаус, Пер Ноель, Йоулупуккі, фея Бефана, Ноель Баба та ще багато дивотворців, які обдаровують дітей різних країн на Різдво, Новий рік та інші свята.


«Santa Corp» створила для тебе новорічний квест — мандрівку до 30 країн світу. Щодня на тебе чекає нова пригода в новій країні. Усього за місяць ти дізнаєшся, як відзначають новорічні та Різдвяні свята в цих 30 країнах. Твоїми гідами-наставниками будуть святкові дарувальники, які там працюють. Для мандрівки тобі знадобиться карта світу, яку ти знайдеш усередині новорічного тубуса. Та головна твоя місія в цьому квесті — день у день учитися на наймолодшого помічника дивотворців із «Santa Corp»!

Склад ігрового квест-набору:
- карта світу з визначними пам'ятками та цікавинками;
- 30 листів від дивотворців з 30 країн;
- вітальний і прощальний листи від таємної організації «Santa Corp»;
- відповідь на лист дивотворцю, що опікується вашою країною;
- інструкції для дорослих та дітей;
- 30 наліпок;
- спеціальна лінійка.
Щодня ти:
- отримаєш листа від дивотворця із «Santa Corp», що опікується певною країною;
- за вказівками та підказками відшукаєш цю країну на карті світу;
- дізнаєшся, як у цій країні відзначають новорічні, Різдвяні та інші свята, на які діти отримують подарунки, а також довідаєшся про особливості країни;
- за описом знайдеш на наліпках зображення дивотворця та прикріпиш його до карти свiту, щоб краще запам'ятати, де знаходиться ця країна та хто саме нею опікується.

Ми сподіваємося, що цей теоретичний курс допоможе тобі розпочати самостійну практику дарувальника. Це легко: треба лише дарувати щось просто так рідним та близьким! І тоді є ймовірність, що згодом тебе запросять до таємної організації «Santa Corp» на посаду наймолодшого помічника святого Миколая, а може, Юльтомтена, якщо захочеш. Цікаво, а в якій країні працює Юльтомтен...

Гра починається з будь-якого дня!  


Логин:
Пароль:
Регистрация
Забыли свой пароль?
Войти как пользователь:
Войти как пользователь
Вы можете войти на сайт, если вы зарегистрированы на одном из этих сервисов:
Регистрация
Логин (мин. 3 символа):*
Пароль (мин. 6 символов):*
Подтверждение пароля:*
Адрес e-mail:*
Имя:
Фамилия:
Защита от автоматической регистрации
CAPTCHA
Введите слово на картинке *:

Пароль должен быть не менее 8 символов длиной, содержать латинские символы верхнего регистра (A-Z), содержать латинские символы нижнего регистра (a-z), содержать цифры (0-9).

* - обязательные поля

Авторизация