Ніжне слово про інтелігентну корову

«Ніжність» Галини Бодякової – це дивний колаж, шматочки якого хочеться переклеїти, поставити на свої місця. Кожна сторінка – новий персонаж, не знайомий із попереднім. Передмова пояснює, що в автора «пішли різні історії й казки», тому, вочевидь, і вийшла така збірка.
Головна тема, яка дала назву книжці, розкрита вже на перших сторінках. Кілька куплетів про ніжність розмістилися на фоні неймовірно чистого та м’якого неба, сповненого дива, із білими ластівками та пухнастими хмарами, на яких можна літати. Симпатична конячка з крильцями запитує у маленьких читачів: «А що для тебе ніжність?». Такі запитання – досить гарна ідея, і ще в декількох історія вони також є.
Далі автор познайомить нас із найсимпатичнішими книжковими коровами: стрункі, красиві, із довгими віями, у розкішним червоних сукнях, вони виглядають набагато ефектніше, ніж мали б виглядати Зорька та Бурьонка. Обидві красуні, між іншим, мають чудові характери та багатий внутрішній світ: природа для них – «бал у величезному замку з небесним склепінням під назвою Земля».
Окрім цього, є у «Ніжності» й мотиви добре знайомі, як то «зайку бросила хазяйка». Сам покинутий зайчик виглядає дуже переконливо в своєму горі: сумний, навіть спустошений, він зняв одне крильце й чекає на хазяїна.
Також є дитяча молитва, кілька сленгових слів, вечірня казка та історія про рибку з панківською зачіскою. Певно, кожній дитині сподобається щось із «Ніжності». Тим більше, що до улюбленої картини можна вигадати ще й свою казку.

Логин:
Пароль:
Регистрация
Забыли свой пароль?
Войти как пользователь:
Войти как пользователь
Вы можете войти на сайт, если вы зарегистрированы на одном из этих сервисов:
Регистрация
Логин (мин. 3 символа):*
Пароль (мин. 6 символов):*
Подтверждение пароля:*
Адрес e-mail:*
Имя:
Фамилия:
Защита от автоматической регистрации
CAPTCHA
Введите слово на картинке *:

Пароль должен быть не менее 8 символов длиной, содержать латинские символы верхнего регистра (A-Z), содержать латинские символы нижнего регистра (a-z), содержать цифры (0-9).

* - обязательные поля

Авторизация