Книги начинаются с картин

Книжковий супермаркет "Папірус" разом з видавництвом «Майстер-клас» та художником Наталею Деревянко в межах презентації книг серії «Дитяча картинна галерея» провів  для дітей м. Запоріжжя майстер-клас «Розмалюй картину краще від художника».

Із відгуками учасників заходу можна познайомитись на форумі м. Запоріжжя http://woman.zp.ua/forum/viewtopic.php?f=167&t=8865).

Тут процитуємо деякі з них зі збереженням мови оригіналу:

«З радістю відвідали цей майстер-кклас! Завдяки ньому відкрили для себе цілу цікаву ідею видавців. Виявляється все почалося ось із якої історії!

Книги, що друкуються у видавництві “Майстер-клас” в серії “Дитяча картинна галерея” починаються з картин. А вже за картинами, репродукції яких э основою для книги, створюються історії – тексти.

Ще одна відмінність цих книжок “навпаки” від звичайних книг: історії ці пишуть не письменники, а ті ж художники, які малювали картини. Варто лише поглянути на книги з серії: в дітей очі розбігаються, не знають, яку вибрати!».

«Дуже чіпляє родзинка – поєднати мистецтво образа-малюнка-картини зі словом!»
«Какие красивые у нее рисунки – детские действительно, милые!!!»

«Мне тоже понравились картины, такие позитивные и добре

Що ж до майстер-класу в Папірусі, то він пройшов дуже цікаво. Згодом такі майстер-класи планують зробити регулярними, запрошувати й інших художників проекту. Цієї суботи з дітьми працювала Наталія Володимирівна Дерев’янко http://derevyanko-art.com/:

Запорізька художниця Наталя Дерев’янко вчилася у Львові, 5 років працювала в Італії, але серце тягнуло до малої Батьківщини, де вони зараз з чоловіком виховують 3-річну донечку Настю. Донька Наталії теж була на заході, творила разом із дітлахами. Не втрималися ми від покупки  книги Наталії Дерев’янко із серії Дитяча картинна галерея «Казки для маленьких принцес», і  взяли одразу автограф автора-художника. Для ознайомлення купили й кілька розмальовок інших художників. Потім вдалося порівняти ціни, то в Папірусі вони виявилися ще й нижчими за деякі в Інтернеті. Актуальні ціни можна подивитися на сайті видавництва  http://masterclassbook.com/catalog/62/, http://masterclassbook.com/catalog/64/

Організатор та  директор книжкового супермаркету Ольга Григорівна вручили всім учасниками пам’ятні подарунки – набори для аплікацій.

12 квітня
в книжковому супермаркеті «Папірус» (м. Запоріжжя, вул. Гоголя, 32, біля входу на ринок Анголенко) відбудеться другий раунд майстер-класу «Розмалюй картину краще від художника», початок о 12-00.

image (1).jpg6989332_blu-cat-web.jpgimage (2).jpgimage.jpg


Логин:
Пароль:
Регистрация
Забыли свой пароль?
Войти как пользователь:
Войти как пользователь
Вы можете войти на сайт, если вы зарегистрированы на одном из этих сервисов:
Регистрация
Логин (мин. 3 символа):*
Пароль (мин. 6 символов):*
Подтверждение пароля:*
Адрес e-mail:*
Имя:
Фамилия:
Защита от автоматической регистрации
CAPTCHA
Введите слово на картинке *:

Пароль должен быть не менее 8 символов длиной, содержать латинские символы верхнего регистра (A-Z), содержать латинские символы нижнего регистра (a-z), содержать цифры (0-9).

* - обязательные поля

Авторизация