КНИГА, ЩО ДОПОМАГАЄ ВІДЧУТИ ЩАСТЯ

У ці дні більшість українців зранку не поспішають привітати лагідне весняне сонце і не встигають помічати, як прокидається природа, бо їх увага прикута до потоку тривожних новин. Сьогодні всі ми, як ніколи, відчуваємо потребу в спокої, мирі і майже забутому відчутті справжнього щастя. Але навіть у ці, найскладніші для сучасної України дні, можна бути щасливими і заповнювати щастям простір навколо себе. Адже людина народжена бути щасливою, і щастя завжди поряд, проте ми часто втрачаємо здатність його відчувати.

 

Де ж воно ховається, і що треба робити, щоб його знайти? Дати відповіді на це питання не складно кожному. Достатньо обійняти своїх близьких, привітатися з сусідом, посміхнутися перехожому або просто виглянути у своє віконце. Це здається дивним і неймовірним, але так воно є. І щоб переконати в цьому своїх читачів, «Майстер-клас» продовжує свою традицію друкувати чарівні і незвичайні книги та відкривати справжніх майстрів.  

 

Тож поспішаємо познайомити вас з нашим новим автором ­- Валентиною Костьо і її книгою «Відчуття щастя», при читанні якої ніби єднаєшся з природою і починаєш наспівувати мелодичні рядки, що починають литися, наче поезія. Настрій книги чудово передають ілюстрації Степана Вербещука, якого діти вже полюбили за книгу «Сонячні дні домовичка Мелетія». Видання російською і українською мовами розширюють серію «Діточкам», але відкривають її збільшений формат, який дозволяє сповна насолодитися вишуканістю оформлення й отримати задоволення від читання крупним шрифтом. Звичайно, книга розрахована на дітей, але нею ми звертаємося, перш за все, до батьків, завдання яких ― усвідомити феномен щастя та донести це знання до своєї дитини.   


Логин:
Пароль:
Регистрация
Забыли свой пароль?
Войти как пользователь:
Войти как пользователь
Вы можете войти на сайт, если вы зарегистрированы на одном из этих сервисов:
Регистрация
Логин (мин. 3 символа):*
Пароль (мин. 6 символов):*
Подтверждение пароля:*
Адрес e-mail:*
Имя:
Фамилия:
Защита от автоматической регистрации
CAPTCHA
Введите слово на картинке *:

Пароль должен быть не менее 8 символов длиной, содержать латинские символы верхнего регистра (A-Z), содержать латинские символы нижнего регистра (a-z), содержать цифры (0-9).

* - обязательные поля

Авторизация