Благодійна акція. Маленький принц

Купуйте філософський бестселер «Маленький принц» Антуана Сент-Екзюпері з вишуканими ілюстраціями Ганни Сілівончик   та допомагайте онкохворим діткам!

Видавництво Час Майстрів разом із Благодійний фонд Запорука (http://www.zaporuka.org.ua/) дає можливість кожному зробити добру справу ПРОСТО ТАК!

Купуючи своїм близьким та рідним за 260 грн КНИЖКУ (звичайна ціна 210 грн) «Маленький принц», яка відкриває усю красу Всесвіту та силу Любові,  ви одночасно ДАРУЄТЕ маленьке свято й тим, хто його понад усе потребує — онкохворим діткам та їхнім родинам!

Адже 90 грн від сплаченої вами суми буде перераховано до благодійного фонду «Запорука» з метою підтримки проекту Центр "Дача" (http://www.zaporuka.org.ua/proekti). Це єдиний в Україні центр, де діти з усієї України, що хворіли на рак або проходять лікування, одужують і живуть разом зі своїми сім’ями безкоштовно!

Дача — будинок, який дарує ДИТИНСТВО. Простір, який зцілює. Дім, де ніщо не нагадує про лікарню, де є можливість пригорнутися до РІДНИХ.

Тут діти будують замки, лікують плюшевих ведмедиків і купаються у різнокольорових кульках, забуваючи про хворобу. Сім’ї живуть повною родиною: мама, тато, дитина, інколи братики-сестрички. У кожної сім’ї своя окрема кімната, яка на період лікування стає СПРАВЖНІМ ДОМОМ!


Топ цитат про життя від Антуана Сент-Екзюпері:

Я кажу собі: людина помічає в світі лише те, що вже несе у собі.

Досконалість досягається не тоді, коли уже нічого додати, а тоді, коли вже нічого не можна прибрати.

Життя має зміст тільки у тому випадку, якщо день за днем обмінювати його на щось інше, ніж ти сам.

Всі дороги ведуть до людей.

Спостережливе лиш серце. Головного очима не побачиш.   


Логин:
Пароль:
Регистрация
Забыли свой пароль?
Войти как пользователь:
Войти как пользователь
Вы можете войти на сайт, если вы зарегистрированы на одном из этих сервисов:
Регистрация
Логин (мин. 3 символа):*
Пароль (мин. 6 символов):*
Подтверждение пароля:*
Адрес e-mail:*
Имя:
Фамилия:
Защита от автоматической регистрации
CAPTCHA
Введите слово на картинке *:

Пароль должен быть не менее 8 символов длиной, содержать латинские символы верхнего регистра (A-Z), содержать латинские символы нижнего регистра (a-z), содержать цифры (0-9).

* - обязательные поля

Авторизация