Відзнака від видавництва

Добрий день! 
У першу чергу хочу подякувати організаторам літературного конкурсу «Коронація слова» Тетяні і Юрію Логуш за довге життя цього надзвичайно цінного для української культури заходу. Також хочу висловити подяку колективу конкурсу «Коронація слова» — завдяки його зусиллям цей конкурс проводиться на високому, значущому культурному рівні. Окремо хочу сказати спасибі експертам конкурсу «Коронації слова», які на благодійній основі пожертвували власним часом, вклали свої сили в читання більше 4000 поданих на конкурс рукописів і відбір фіналістів. Це велика й серйозна праця, спасибі вам за це. Серед експертів звичайні люди, які люблять літературу. Це й аспіранти, і літературознавці, і бібліотекарі, і викладачі, і просто багатодітні мами. Спасибі організаторам за довіру до видавництва «Час майстрів» і до мене особисто, за надану можливість бути членом журі й читати твори, що дійшли до фіналу. 
Основний критерій оцінки рукописів у видавництві «Час майстрів» — це наша готовність видавати твір. Для нас немає перших, других і третіх місць, є тільки наш намір вкладати в певний твір свої сили, свою душу, свої гроші й нести світові готову книгу як нашу місію. Місія видавництва «Час майстрів» — створення книги, необхідної для еволюції душі. Ми вважаємо, що продуктом першої необхідності для людини має бути продукт, який допомагає душі еволюціонувати й виконувати ту місію, задля якої вона прийшла в цей світ. Тому ми прагнемо видавати книги, які були б гідними цієї місії. 
Серед рукописів, які дійшли до фіналу, але не здобули премії, наше видавництво хоче відзначити рукопис «Самійло» автора під псевдонімом Іван Марвел. Цей твір містить у собі потужні, правильні образи, які стануть гідним прикладом для читача. Твір занурює в потік стану — стану любові, прощення, подвигу. Подвигу, якому є місце в кожному дні кожного з нас. «Самійло» — це той твір, який стане частиною, крупицею середовища зростання наших душ. Таку книгу я хочу читати разом зі своєю дочкою. Таку книгу для мене буде за честь порекомендувати моїм друзям. Це книга, яку наше видавництво готове нести в світ як нашу місію.  
вдзнака Ярослав Ярош.JPG
Від видавництва «Час майстрів» маю честь вручити авторові рукопису «Самійло» (псевдонім — Іван Марвел) диплом, який свідчить про те, що видавництво «Час майстрів» готове підготувати твір до видання, видати його друком й нести в світ як власну місію. На додаток до диплома вручаю відгуки експертів і ескіз художника. 
Спасибі авторові за народження твору «Самійло».


З повагою, 
директор видавництва "Час майстрів"
Олег Симоненко

Логин:
Пароль:
Регистрация
Забыли свой пароль?
Войти как пользователь:
Войти как пользователь
Вы можете войти на сайт, если вы зарегистрированы на одном из этих сервисов:
Регистрация
Логин (мин. 3 символа):*
Пароль (мин. 6 символов):*
Подтверждение пароля:*
Адрес e-mail:*
Имя:
Фамилия:
Защита от автоматической регистрации
CAPTCHA
Введите слово на картинке *:

Пароль должен быть не менее 8 символов длиной, содержать латинские символы верхнего регистра (A-Z), содержать латинские символы нижнего регистра (a-z), содержать цифры (0-9).

* - обязательные поля

Авторизация