Новости издательства литературы "Час Майстрiв"

Новости издательства

06.12.2017

Мамаслет

Мамаслет.jpg

Київ!
Настав час познайомитись з книжками нашого видавництва особисто. Погортати. Почитати. Обрати ту, що припаде вам та вашим діточкам до серця!

04.12.2017

Подарунок Просто Так!

Подарунок.jpg

Друзі, ми вирішили подарувати вам Просто Так книгу про найочікуваніше зимове свято – «Книга, яку треба прочитати в ніч перед Святим Миколаєм»

Для того, щоб ми знали, що ви маєте бажання отримати цю книгу, будь ласка, зробіть наступні кроки :

1. Вподобайте FB-сторінку Видавництво Час Майстрів 

www.facebook.com/chasmaistriv

2. Поділіться акційним постом у себе на сторінці.

3. У коментарі до акційного посту - запропонуйте свій сценарій (ідею) святкування Дня святого Миколая!

Серед всіх учасників акції 11.12.17 редакцією Видавництва буде обрано того, хто отримає Просто Так «Книга, яку треба прочитати в ніч перед Святим Миколаєм»

p.s. Як зробити так, щоб свято Святого Миколая стало одним із найдивовижніших днів у житті вашої дитини, сповненим хвилюючим очікуванням, радістю і щастям? Як пояснити дітлахам, що саме відбувається, як підготуватися, щоб диво сталося, а бажання здійснилися? Ми рекомендуємо ввечері незадовго до свята пригорнути дитину до себе й прочитати з нею книжку-історію Миколая, а також історії сучасних діток про нього. Хай збуваються ваші мрії!



Мы в прессе

03.06.2013

Мы на портале академии успеха

Україною мандрує художня виставка «Дитяча картинна галерея» — проект, започаткований у Києві в грудні 2011 року. Вона вже побувала у Харкові, Львові, Донецьку, Маріуполі, а тепер розгорнулася у Севастопольському художньому музеї, де триватиме до 10 червня. Експозиція по-своєму унікальна: в ній представлені картини українських художників, до яких зараз вітчизняні автори пишуть оповідання. Така ідея створення «книги навпаки» належить київському видавництву «Майстер-клас».

28.05.2013

«Проект наоборот» — новый формат детской книги представлен в Севастополе

С 22 мая по 10 июня в художественном музее имени М. П. Крошицкого города Севастополя проходит выставка книжной иллюстрации в рамках всеукраинского проекта «Детская картинная галерея». На выставке представлены оригиналы картин семи художников из разных городов Украины, а также из Минска, ставшие основой для "проекта наоборот".


Мы на ТВ

Данные готовятся ...

Наши презентации

Данные готовятся ...

Логин:
Пароль:
Регистрация
Забыли свой пароль?
Войти как пользователь:
Войти как пользователь
Вы можете войти на сайт, если вы зарегистрированы на одном из этих сервисов:
Регистрация
Логин (мин. 3 символа):*
Пароль (мин. 6 символов):*
Подтверждение пароля:*
Адрес e-mail:*
Имя:
Фамилия:
Защита от автоматической регистрации
CAPTCHA
Введите слово на картинке *:

Пароль должен быть не менее 8 символов длиной, содержать латинские символы верхнего регистра (A-Z), содержать латинские символы нижнего регистра (a-z), содержать цифры (0-9).

* - обязательные поля

Авторизация