Новости издательства литературы "Час Майстрiв"

Новости издательства

05.06.2018

Опікунська рада книжки «Око вовка»

Опікунська рада книжки «Око вовка» (Д. Пеннак)
Увага! Видавництво «Час майстрів» створює Опікунську Раду, яка має опікуватися книжкою, здатною перевернути уявлення про всесвіт, — повістю «Око вовка» від метра французької літератури Даніеля Пеннака. 
Члени ради з 12 осіб отримають книжку в ПОДАРУНОК. 
Опікуни беруть на себе обов'язок протягом трьох тижнів з моменту отримання видання написати щирий та змістовний відгук на книжку «Око вовка» та розмістити його на своїй ФБ-сторінці з посиланням на видавництво, а також на 4 сайтах (шляхом залишення відгуку на книжку).

11.06.2018 з усіх, хто подав заявку, видавництво на свій розсуд обере 12 опікунів книжки!


30.05.2018

Видавництво «Час майстрів» на «Книжковому Арсеналі — 2018» у Києві

Зустрічі з письменниками та художниками

 30.05.2018

12:00–13:00, стенд видавництва «Час майстрів» D 3.40

Зустріч із художником

Олег Петренко-Заневський — художник-графік, доцент кафедри дизайну та керівник майстерні дизайну книги Національної академії образотворчого мистецтва і архітектури, член Національної спілки художників України, директор власного видавництва. Ілюстратор багатьох дитячих книжок, серед яких книжкова новинка «Часу майстрів» — «Око вовка» Даніеля Пеннака.

 

31.05.2018

12:00–13:00, стенд видавництва «Час майстрів» D 3.40

Зустріч із письменником

Юрій Нікітінський — письменник, журналіст, автор понад двадцяти книжок, із яких у «Часі майстрів» вийшли «Будинок двірників», «Про Юлю та Юру», «Діди Морози цілий рік», «Дівчатка, які в мене закохані».

 

 01.06.2018

13:00–13:45, Видавничий майданчик, II поверх, «Книжковий Арсенал»

Презентація книжки Наталі Гузєєвої «Любов та 17 страждань Петрика П’яточкина»

Наталя Гузєєва — письменниця, сценаристка, перекладачка, авторка літературних та анімаційних персонажів Петрика П’яточкина та Капітошки, мультфільми про яких увійшли до «Золотої колекції анімаційних фільмів 1943–1991 років». Її герої розмовляють німецькою, французькою, італійською, а також казахською мовами, а Капітошка навіть співав японською.

Після заходу передбачена автограф-сесія.

Вхід вільний для відвідувачів «Книжкового Арсеналу». 

 

15:30–16:00, стенд видавництва «Час майстрів» D 3.40

Зустріч із художником

Надія Міцкевич — художник, дизайнер, учасниця міжнародних виставок та арт-конкурсів. У видавництві «Час майстрів» проілюструвала книжки «Комп і компанія» Анни Коршунової, «Тім Талер, або Проданий сміх» Джеймса Крюса та «Сам в океані» Слави Курилова, яка цього літа вийде друком.

 

16:00–17:00, стенд видавництва «Час майстрів» D 3.40

Зустріч із письменником

Віталій Кириченко — письменник, редактор періодичних дитячих видань, учасник арт-фестивалів, художник, дизайнер. У видавництві «Час майстрів» вийшли його книжки «Багато веселих історій», «Я казки намалював», «Різдво. Книга, в якій сховалася душа».


Мы в прессе

03.06.2013

Мы на портале академии успеха

Україною мандрує художня виставка «Дитяча картинна галерея» — проект, започаткований у Києві в грудні 2011 року. Вона вже побувала у Харкові, Львові, Донецьку, Маріуполі, а тепер розгорнулася у Севастопольському художньому музеї, де триватиме до 10 червня. Експозиція по-своєму унікальна: в ній представлені картини українських художників, до яких зараз вітчизняні автори пишуть оповідання. Така ідея створення «книги навпаки» належить київському видавництву «Майстер-клас».

28.05.2013

«Проект наоборот» — новый формат детской книги представлен в Севастополе

С 22 мая по 10 июня в художественном музее имени М. П. Крошицкого города Севастополя проходит выставка книжной иллюстрации в рамках всеукраинского проекта «Детская картинная галерея». На выставке представлены оригиналы картин семи художников из разных городов Украины, а также из Минска, ставшие основой для "проекта наоборот".


Мы на ТВ

Данные готовятся ...

Наши презентации

Данные готовятся ...

Логин:
Пароль:
Регистрация
Забыли свой пароль?
Войти как пользователь:
Войти как пользователь
Вы можете войти на сайт, если вы зарегистрированы на одном из этих сервисов:
Регистрация
Логин (мин. 3 символа):*
Пароль (мин. 6 символов):*
Подтверждение пароля:*
Адрес e-mail:*
Имя:
Фамилия:
Защита от автоматической регистрации
CAPTCHA
Введите слово на картинке *:

Пароль должен быть не менее 8 символов длиной, содержать латинские символы верхнего регистра (A-Z), содержать латинские символы нижнего регистра (a-z), содержать цифры (0-9).

* - обязательные поля

Авторизация